Basics voor autorijden voor de eerste keer bestuurders

Auto -rijden is een vaardigheid die wat oefening nodig heeft om te verwerven. De eerste keer dat chauffeurs zich tijdens het rijden vaak nerveus en onzeker voelen, vooral op de weg. De eerste regel om te rijden is echter om uw emoties onder controle te houden. Leer genieten van het proces en u zult snel merken dat rijden niet zo moeilijk is.

Een van de eerste dingen die u moet leren, is hoe u de koppeling kunt gebruiken. Je moet ook vertrouwd raken met de verschillende versnellingen van de auto.

Bovendien moet je opmerkzaam zijn terwijl je rijdt leren voor het auto theorie examen. U moet bijvoorbeeld gevoelig zijn voor het geluid van het voertuig en de geur van de remmen. De bestuurder moet altijd een goede afstand van de voor- en achterkant van het voertuig houden.

Naast de gebruikelijke veiligheidsregels moet u ook wegblijven van afleidingen. Voorbeelden van afleidingen zijn praten aan de telefoon, eten of praten met uw passagier. Dit kan uw visie verstoren en tot een botsing leiden.

Een andere belangrijke rijregel is niet om sneller te rijden dan toegestaan. Dit is een schending van de wet.

Een manier om dit te vermijden is om in een rijstrook te blijven die met een snelheid is die hetzelfde is als de snelheid die u gaat. Als u een nieuwe chauffeur bent, is het een goed idee om op lokale wegen te beginnen en u op te werken naar snelwegen.

Er werd een warmtekaart geproduceerd door gegevens op te nemen tijdens rechte stukken voor en na de kritieke curve. Het toonde aan dat de oog blik gericht was op de horizon tijdens het rechte segment en kleine saccadische afwijkingen tijdens de curve vertoonde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *