De oude tong van huilt in oude Noorse Hv Nan betekent rukken of schreeuwen

In de dagelijkse taal gebruiken we het woord waar ze een negatief gevoel aan te duiden. Maar waarom? En waarom alleen in een negatieve zin? Nou, voor één ding is het erg moeilijk om iemand te beschrijven die buitensporig gelukkig is als wit. Waarom?

Wanneer je de woorden hoort, gecombineerd, wat uit je mond komt (de sprekers stem) is niet de hoge gooien die je vaak in de muziek hoort, maar het lage, gravende jammer van een slachtoffer dat gerechtvaardigd is voor een vergrijzing Jurini wordt meestal geassocieerd met displays van woede, pijn of pijn; Het is geen positief bericht. Er probeert een zwaarnemer in het algemeen aandacht te krijgen door te zeuren.

Wanneer iemand juilt, gebruikt hij of zij verschillende tonale frequenties om hun boodschap tegen te gaan. De hoge theined (soms een harp genoemd) is degene die het meest is geassocieerd met janken. Zoet wordt vaak gehoord in bars, clubs of in particuliere gesprekken – het is een high gookly, meestal twee-octaaf vocale noot die wordt gebruikt om de aandacht te trekken. De lage toon wordt gebruikt om ongeluk, pijn of angst uit te drukken. Whiners kunnen mannelijk of vrouwelijk zijn. De middelste toon is neutraal.

In het Duits, de woorden die we vandaag kennen als Weil (een Whiner) of Zuetten (wat je ook spelt) is de Duitse versie van de Engelse huilen. In Middle Engels werd de spelling echter veranderd in Weill (veranderd van onkruid) om het te onderscheiden van onkruid. Het lijkt erop dat de spellingverandering is gedaan omdat in het oude Engels het woord Weill geen duidelijke Engelse oorsprong had. Dus het lijkt erop dat de wiet of onkruid Whiner eenvoudig werd uitgevonden door de overwinnaars van de Franse Revolutie. We weten allemaal dat we in veel talen de neiging hebben om van de ene klinker naar de andere te verschuiven toen ik benadrukt, en dus klonk de wietwiet veel beter dan de Weill deed.

De dichtstbijzijnde Engelse vorm van het woord dat geen duidelijke Engelse oorsprong heeft, is echter HWINN, die niet gemakkelijk te onderscheiden is van gejank. Dus dat smeekt de vraag: waar kwamen de wiet en wiet vandaan vandaan? We kunnen vermoeden dat we te maken hebben met een variant op de taal, bekend als HWINN, en mogelijk ook pruik, Hewn of YWN. In de oude Noor is het woord voor zeuren gritto, terwijl het woord voor jammeert.

Zwerftje is een heel veel woord in de moderne wereld van commerciële reclame, maar het wordt niet alleen gebruikt door commerciële reclamebureaus en marketingmannen. In deze tijd zou een jonge vrouw die een beetje ouder is dan het gemiddelde twintigjarige meisje een rafelige of huilende baby wordt genoemd door haar vrienden en familie. Als je een blank meisje bent, dan is je familie waarschijnlijk niet erg begrip van je gedrag, hoewel ze misschien niet weten waarom je zo egocentrisch en onvolwassen bent. Dit zou u op geen enkele manier moeten laten beschouwen als u een zuiverend kind bent, omdat in werkelijkheid zo’n jongere meestal behoorlijk egocentrisch en onvolwassen is.

Het woord jammeren in oude Noorse Hvnan beschrijft een vrouwelijk jammeren of huilen, vaak in frustratie bij het afgewezen door een man. Een jong meisje dat te jong is om een huilbaby te zijn, wordt vaak een huilerig meisje genoemd door haar vrienden. Het woord in het oude Noorse mens kan betekenen dat ze boos zijn zonder oorzaak. In het moderne taalgehalte verwijst het echter meestal naar vrouwelijke ontevredenheid, ergernis of irritatie. Als je te veel klaagt zonder alleen maar te doen, ben je waarschijnlijk een zolder.

Je kunt een zanger vertellen door naar haar lichaamstaal te kijken. Een zeurang zou typisch een puty-gezicht, een strakke kaak, opgeheven hand en een neergelaten oorloge hebben. Als je een jonge vrouw ziet die echt niet gelukkig is met iets, maar probeert er aardig mee te zijn, dan praat je waarschijnlijk met een zwaar. Echter, als ze allemaal glimlacht, zelfs als ze gezwees, dan praat je waarschijnlijk met een eerlijke zwaar die waarschijnlijk ouder is dan vijfentwintig jaar oud. Aldus beschrijft de oude Noorse menselijk de manier waarop een jonge vrouw in de moderne tijden voelt over het niet gerespecteerd zijn. Desalniettemin zijn winners en surchers geen onderscheiden categorie, en elke jonge vrouw zou waarschijnlijk reageren op een soort negatieve stimulus in haar leven zonder een zeurang te zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *