Verkenning van gejank

Het woord waarnaar in principe wordt verwijst naar een explosieve, provocatieve dans die in de meeste gevallen een vrouw betreft die zich bezighoudt met een seksuele handeling met / en malen met een man in een clubsfeer, vindt het vaakst plaats in Caribische nachtclubs buiten de Verenigde Staten. Het is meestal bekend in Europa, hoewel het ook woont in delen van Mexico en Brazilië. Jammeert is een zeer sexy dans, een die een gevoel van sensualiteit en opwinding uitstraalt voor beide betrokken partijen. Het is een unieke mix van stem, beweging, aanraking, techniek en ritme. Er is een bepaald soort persoon nodig om er goed in te zijn, hoewel het vrij gemakkelijk te leren is en kan worden geleerd door bijna iedereen die bereid is om het een kans te geven.

Janken kan heel hard of erg zacht zijn. Zachte Wheemmen hebben de neiging om van mensen te komen die verlegen of beschaamd zijn of beschaamd over iets, en mogen niet openlijk op openbare plaatsen worden gecompenseerd. Als je een van die verlegen types bent, maak je geen zorgen, je kunt nog steeds zeuren als een groot meisje en het ziet er geweldig uit! Jammeren in het openbaar is slechts een deel van een sexy danser. Degenen die er meer zijn en vocaal in hun janken zullen over het algemeen veel aandacht krijgen van mensen van alle lagen van het leven. Dus, wat maakt er precies een vrouw?

In sommige opzichten zijn vrouwen die jammeren vergelijkbaar zijn met mannen die jammeren. Ze kunnen vergelijkbare kwaliteiten hebben, zoals egoïstisch, bezittelijk, hooggeplaatste en bezittingen. Ze kunnen ook vergelijkbare gedragskenmerken hebben, zoals argumentatief, rebels en bezittelijk. Sommige vrouwen die de neiging hebben om te zeuren, hebben ook een angst voor verlatenheid, en kunnen proberen zichzelf te overtuigen dat ze niet goed genoeg zijn voor hun man. Ook zijn sommige vrouwen die de neiging hebben om te jammeren zijn bang voor kritiek, en kunnen proberen het grootste deel van de tijd een dappere gezicht op te zetten. Ze kunnen soms ook erg boos zijn op tijden wanneer dingen fout gaan en misschien proberen te handelen alsof alles wat de schuld zal zijn.

In het verleden werd aangenomen dat joede uit de damesboezem kwam, terwijl whin ling uit de billen kwam. Hoeien is de vrouwelijke versie van de Wimpy Guy-stem. Een zwaar heeft meestal een hoge stem, die hoger is dan haar borst en er een juwelend geluid in heeft. ZHINE is ook de oorspronkelijke spelling van het woord gejank, wat afkomstig is van een Duits dialect. Er werd aangenomen dat de oorsprong van het woord uit de Middeleeuwen kwam toen de Engelse mensen over alles klagen;

Sommige kenmerken van zure zijn vergelijkbaar met menge, zoals het zeurende geluid, hoge stem, gebrek aan zelfvertrouwen en het onvermogen om kritiek te accepteren. Deze kenmerken laten de whiners oneminien en onaanvaardbaar voor anderen lijken te zijn. Wanneer een meisje jankt, suggereert het over het algemeen dat ze niet zelfverzekerd is. De imitatieve oorsprong van het woord waarmee gejaagd is afgeleid van het Wimpy-sound de meisjes die zijn gemaakt tijdens het spelen van games in de kindertijd. Deze meisjes imiteren misschien de jongens en zouden hun lippen na games wennen.

Sommige andere theorieën beweren dat een jonge vrouw jammeert omdat haar vader of een andere oudere man in haar leven haar niet zou accepteren. Als dit waar is, wordt dit type zeuren beschouwd als aanvaardbaar binnen bepaalde sociale cirkels of leeftijdsgroepen. Als een jonge vrouw gepensioneerd is omdat haar ouders of andere volwassenen haar niet zouden accepteren, wordt dit beschouwd als een jammeren die afwijkt van acceptabele normen.

Het zeuren is een uitdrukking van ongeluk, frustratie of ongenoegen op basis van een personenpositie in de sociale hiërarchie, klas of race. Als u bijvoorbeeld tot de lagere sport van de sociale hiërarchie behoort, heeft u de neiging om te jammeren over uw lot in het leven. Als je een blanke vrouw bent, heb je de neiging om te jammeren over de behandeling die je hebt ontvangen van andere blanken. Evenzo kan HV Na (zeuren) gevoelens van minderwaardigheid, jaloezie of wrok aan uw plaats in een hiërarchische structuur aangeven.

Jammeren is een veel voorkomende eigenschap in veel menselijke relaties en wordt vaak weergegeven als een roep om hulp van iemand hoger. Het is vergelijkbaar met het huilen van een baby in zijn ontwikkelingsstadia. Een jertje kan een aantal dingen betekenen. Het kan een janken zijn om een boodschap over of jammeert om aandacht te krijgen van iemand met wie je voelt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *